Contact

Anything to share …

   

  1. Is de website vanaf het eerste moment inhoudelijk duidelijk – waarover het gaat?
  2. Is de tekst op het 1e scherm van de website een perfecte tekst? Onmiddellijk te begrijpen?
  3. Is het eerste scherm in zijn geheel onmiddellijk duidelijk?
  4. Is het doel van de website onmiddellijk duidelijk? Een metafoor: Een onmogelijk gebeuren, het zou niet mogen kunnen gebeuren. Dit is consistent in alle items in de website.
  5. Naast het voorwerp, de metafoor, is de website geëvolueerd naar een website met een breder perspectief op het leven en om van te genieten in de vrije tijd, als je niets te doen hebt: inspiratie, ontspanning, beseffen wat ‘Justice’ is en dat dit heel erg vluchtig is, niet zo gestroomlijnd als de perceptie ons voorstelt.
  6. Justitie kan misbruikt worden als een speeltuigje. Het geen Liam Allan onmogelijk kon overkomen gebeurt als bij donderslag bij heldere hemel. Liam had vertrouwen in een systeem als criminologiestudent en is er slechts bij toeval, één minuut voor twaalf uitgeraakt, zoals de procureur zelf zegt. De BBC video’s zijn inhoudelijk verrassend.
  7. Eén klein foutje is voldoende en je zit zo in de gevangenis of je hebt eindeloos veel problemen, die er niet konden zijn. Het toeval speelt heel erg.
  8. De media heeft bij Liam Allan er erg goed op ingepikt en met grote positieve gevolgen. Of als je pech hebt kom je zo van de hemel in de hel!
  9. De website is unbiased, een spontane weergave van de realiteit van alledag. vb. Harvard professor Michael Sandel & andere inspirerende inhoud, Britain Got Talent enzovoort d.i. de brede context.
  10. Vind je je weg in de website?
  11. Zijn er opmerkingen? Suggesties? Dan denk ik daar op na en hou er rekening mee.

  12. Bemerk de website is nog niet afgewerkt en sommige Nederlandstalige teksten zijn nog de kladversie.

  13. Toelichting: The back cover of the website

  JFL Hidden Camera Pranks & Gags: Trash Kid In The Garbage Truck

   

  24 feb. 2011

   
  Kid goes in box, box goes in garbage truck… but where is the kid? Oh no!
   
  A presentation of JustForLaughsTV, the official Just For Laughs Gags YouTube channel. Home of the funniest, greatest, most amazing, most hilarious, win filled, comedy galore, hidden camera pranks in the world!